Σάββατο 4 Μαΐου 2019

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην Λίτσα Ρητά - Κόγια, για την ενασχόλησή της στις Δημοτικές Εκλογές του "Χωριού της και του Χωριού της"!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην Λίτσα Ρητά - Κόγια, για την ενασχόλησή της στις Δημοτικές Εκλογές του "Χωριού της και του Χωριού της"!

(Πέσ' το: 
Πρόλογος, αναγκαστικός!
Με τα πολιτικά, δεν τα πάω καλά, γιατί δεν μπορώ τα "καλούπια", γενικώς. Δεν κατέχω κιόλας, από πολιτική, οπότε, δεν κάνω, για ότι σίγουρα ΚΑΛΟ μπορεί να κάνει η Λίτσα, για το "Χωριό της και το Χωριό της", που με ζάλισε στο Πορτραίτο της, τότε, διαβάστε το ΕΔΩ, έχει τα προσόντα! (Γιατί εκεί, οι του Φεις... φίλοι, με αφορμή ένα βιβλίο, μας το καταλήξανε προσβλητικό το blog, με όλη του την ύλη!
Συμβαίνουν και σε μεγάλες σελίδες, οπότε... "τί να πούμε κι εμείς οι περιπλανώμενες χορεύτριες..!") 
Πολλοί γνωστοί μου, ακόμα και φίλοι, θα συμμετέχουν στις εκλογές, ανά την Ελλάδα!
Τους εύχομαι ΟΛΟΥΣ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και να καταφέρουν όντως, να είναι Δημιουργικοί!
Δεν θα ασχοληθώ με το θέμα, όμως, ΜΟΝΟ μια εξαίρεση κάνω για την Λίτσα, ίσως και μόνο για την ΤΙΜΗ του Πορτραίτου της και για να δούμε στο μέλλον, τι θα κάνει!!!)


***
Η ενασχόληση μου με τις Δημοτικές εκλογές ξεκινά με την επιθυμία μου να προσφέρω στην Τοπική κοινωνία, νομίζω πως συμμετέχοντας βρίσκεσαι στα κέντρα αποφάσεων και βοηθάς τον τόπο σου. Με αυτές τις σκέψεις μπαίνω στον αγώνα των εκλογών και επιθυμώ την στήριξη σας.

***

***

***
  • Κατερίνα Σταματίου-Παπ Πολύ το χάρηκα!!! Το ονειρευόμουν, γενικώς, καθ' ότι αξίζεις και είμαι βεβαία, πως θ' ασχοληθείς πολύ με το "χωριό σου και το χωριό σου", που με ζάλισες! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ...Μόνο, κοίτα μην αλλάξεις... και ψάχνω την Λίτσα που ήξερα...! Αλίμονό σου! <3
    1
    • Λίτσα Ρητά-Κόγια Ευχαριστώ Κατερίνα μου !! Ναι αγαπώ πολύ το χωριό μου, πάντα προσπαθούσα για ο.τι καλύτερο και μπαίνω σε αυτό τον αγώνα να προσφέρω περισσότερα και σου υπόσχομαι ο,τι δεν πρόκειται να αλλάξω..η Λίτσα θα παραμείνει η Λίτσα που γνώρισες εσύ και όλοι....
***

Υγ. Δεν τις απάντησα ακόμα εκεί, έτσι κι αλλιώς, όταν κλείνω, χάνονται τα γραφόμενά μου, οπότε, η απάντηση δίνεται κι από δω:

ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, Λίτσα μου, πως θα κάνεις Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για το "ΧΩΡΙΟ" ΣΟΥ!!!
ΓΕΡΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου